Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: Toukokuu 2018

Essentra Components Limited on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Tämä tietosuojakäytäntö (samoin kuin käyttöehdot ja muut siinä viitatut asiakirjat) selittää, mitä henkilötietoja Essentra Components Limited kerää sinulta ja sinusta, kun otat meihin yhteyttä ja päinvastoin. Se auttaa ymmärtämään, miten käsittelemme, säilytämme ja suojelemme henkilötietojasi.

Keitä me olemme?

Essentra Components Limited on rekisterinpitäjä ja joissain tapauksissa henkilötietojen käsittelijä vuoden 1998 tietosuoja-asetuksen mukaisesti (muunnokset huomioiden), kattaen myös yleisen tietosuoja-asetuksen sen astuessa voimaan 25. toukokuuta 2018. Olemme sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi.

Tämän sivuston omistaa ja sitä hoitaa Essentra Components Limited ("me"), tai sitä hoidetaan meidän puolestamme. Olemme rekisteröityneet Englannissa ja Walesissa yritystunnuksella 547495, ja päätoimistomme sijaitsee osoitteessa Avebury House, 201-249 Avebury Boulevard, Milton Keynes, Buckinghamshire MK9 1AU, UK.

Lue seuraava huolella, jotta ymmärrät näkemyksemme ja käytäntömme, jotka koskevat henkilötietojesi käsittelemistä. Toivomme, että seuraavat vastaukset vastaavat mahdollisiin kysymyksiisi, mutta voit ottaa meihin yhteyttä, jos näin ei ole.

Varaamme oikeuden muuttaa tätä käytäntöä ajoittain, ja saat ilmoituksen kaikista muutoksista, joten palaa tälle sivulle säännöllisesti nähdäksesi päivitykset. Tämä käytäntö koskee kansainvälisiä tilauksia, mutta eri maille saattaa olla lisäehtoja.

Lakiperusteemme henkilötietojesi käsittelemiselle

Emme kerää mitään sinua koskevia henkilötietoja ilman suostumustasi tietyissä tapauksissa, esimerkiksi kun valitsemalla ruudun ilmoitat haluavasi saada sähköposteja tai uutiskirjeitä tai kun pyydät meitä vastaamaan lähettämääsi kyselyyn tai kysymykseen.

Kun annat meille henkilötietoja, varmistamme että sinulle ilmoitetaan siitä, mitä aiomme tehdä niillä ja miksi niitä tarvitaan.

Joissain tapauksissa käytämme "laillisia intressejämme" tavalla, joita meiltä voidaan kohtuudella odottaa. Esimerkiksi osana päivittäistä liiketoimintaamme saatamme käyttää yhteystietojasi lähettääksemme sinulle postitse, puhelimitse tai faksilla päivityksiä tai suoramarkkinointimateriaaleja tuotteista ja palveluista, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Varmistamme, että tämä ei vaikuta tietosuojaoikeuksiisi, vapauteesi tai intresseihisi.

Muissa olosuhteissa käsittelemme henkilötietojasi sopimusvelvoitteidemme mukaisesti esimerkiksi toimittaaksemme tilaamasi tuotteen tai palvelun suoraan osoitteeseesi tai valitsemaasi osoitteeseen.

Lopuksi, saatamme käsitellä henkilötietojasi lakivelvoitteidemme mukaisesti noudattaaksemme soveltuvia lakeja.

Miten keräämme henkilötietojasi

Keräämme henkilötietojasi, kun käyt sivustoillamme, käytät tiliäsi tai ostat tuotteitamme tai palveluitamme; kun kutsumme sinut tapahtumiin tai pyydämme sinua päivittämään jo hallussa olevat henkilötietosi; kun meidän on käsiteltävä ja täytettävä tilauksia; kun kommunikoit kanssamme puhelimitse, verkossa tai sosiaalisessa mediassa; kun avaat meillä tilin; kun pyydät meitä soittamaan takaisin, seuraat kyselyä tai haluat tuoda esiin huolenaiheen; kun täytät sinulle lähettämiämme kyselyitä; kun annat suostumuksen kolmansille osapuolille jakaa tietoja kanssamme; kun käyt sivustollamme, mukaan lukien napsauttaessasi URL:ää siirtyäksesi sivustollemme tai sieltä pois; kun käytät puhelinnumeroasi soittaessasi asiakaspalveluun ja kun luovutat tietoja yleiseen tietoon. Saatamme myös saada sinua koskevia henkilötietoja (kuten nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi), jos olet yrityksemme asiakas tai työskentelet yrityksemme asiakkaalle.

Miten käytämme henkilötietojasi

Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaan asiakaskokemuksen, ja tämän saavuttaaksemme saatamme käyttää meille antamiasi tietoja (a) suorittaaksemme velvollisuutemme, jotka johtuvat mahdollisista sopimuksista sinun ja meidän välillämme, ja tarjotaksemme sinulle meiltä pyytämiäsi tietoja, tuotteita ja palveluita, (b) antaaksemme sinulle tietoja muista tarjoamistamme tuotteista ja palveluista, jotka vastaavat niitä, joita olet meiltä jo hankkinut tai joista olet kysellyt, (c) tarjotaksemme tai antaaksemme valittujen kolmansien osapuolten tarjota sinulle tietoja tuotteista tai palveluista, joiden uskomme kiinnostavan sinua, (d) kertoaksemme sinulle palvelumuutoksista ja (e) varmistaaksemme, että sivustojemme sisältö esitetään sinulle ja tietokoneellesi mahdollisimman tehokkaasti. Tietosuojalait sallivat tämän laillisten intressiemme puitteissa, jotta voimme ymmärtää asiakkaitamme tarjoamalla sinulle korkealuokkaista asiakaspalvelua.

Miten jaamme henkilötietojasi

Saatamme jakaa henkilötietojasi konsernin jäsenten kanssa, mikä tarkoittaa tytäryhtiöitämme, omistajayritystämme ja sen tytäryhtiöitä, kuten määritellään lain UK Companies Act 2006 pykälässä 1159.

Saatamme jakaa henkilötietojasi valittujen kolmansien osapuolten kanssa, mukaan lukien (a) liikekumppanit, toimittajat ja aliurakoitsijat, suorittaaksemme kaikki sinun kanssasi solmimamme sopimukset, (b) mainostajat ja mainontaverkostot, jotka tarvitsevat tietoja valitakseen ja tarjotakseen relevantteja mainoksia sinulle ja muille, (c) analyysi- ja hakukonetarjoajat, jotka auttavat meitä parantamaan sivustoamme, ja (d) luottotietotoimistot tarkoituksella tarkistaa luottotietosi.

Saatamme jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille (a) siinä tapauksessa, että myymme tai ostamme yrityksen tai resursseja, jolloin saatamme jakaa rajoitettuja henkilötietoja tällaisen yrityksen tai resurssin mahdollisille myyjille tai ostajille, (b) jos kolmas osapuoli ostaa Essentra Components Limitedin tai olennaisesti kaikki sen resurssit, jolloin sen hallussa olevat asiakkaitten henkilötiedot ovat yksi siirretyistä resursseista, (c) jos meillä on velvollisuus paljastaa tai jakaa henkilötietosi noudattaaksemme lakivelvoitteita tai tukeaksemme tai soveltaaksemme käyttöehtojamme tai myyntiehtojamme tai suojellaksemme Essentra Components Limitedin, asiakkaittemme tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta. Tämä kattaa tietojen vaihdon muiden yritysten tai organisaatioiden kanssa tarkoituksella suojautua petoksilta tai pienentää luottoriskejä.

Missä säilytämme henkilötietojasi

Jotta voimme toimittaa joitain tai kaikkia yllä mainittuja palveluita, meidän on käsiteltävä ja säilytettävä henkilötietojasi, ja saatamme joutua siirtämään niitä tällaista käsittelyä varten Euroopan talousalueen ("ETA") ulkopuolelle muille työntekijöille tai konsernin yrityksille Aasiassa, Australiassa tai Amerikassa seuraavissa tarkoituksissa:

  • Parantaaksemme Essentraan ja sen kansainväliseen liiketoimintaan liittyvää kommunikaatiota ja ilmoituksia
  • Täyttääksemme asiakkaitten tilaukset ja käsitelläksemme maksutiedot

Huomaa, että jotkut ETA:n ulkopuoliset maat eivät välttämättä tarjoa samaa henkilötietojen suojaustasoa kuin ETA-maat. Kun meidän on siirrettävä tietojasi ETA:n ulkopuolisille tahoille, meillä on käytössämme menettelyt, jotka takaavat, että henkilötietojasi suojataan samojen standardien mukaan kuin ETA:ssa. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisesti välttämättömiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että tällaisia tietoja käsitellään turvallisesti tämän käytännön ja soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti.

Miten suojelemme henkilötietojasi

Tiedämme, miten tärkeä tietosuoja on kaikille asiakkaillemme ja toimittajillemme. Olemme sitoutuneet käsittelemään henkilötietojasi asianmukaisella huolella. Yksityisyyttäsi suojellaksemme käytämme erilaisia teknisiä ja organisatorisia keinoja pitääksemme henkilötiedot turvassa ja estääksemme luvattoman pääsyn sekä niiden paljastumisen.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi

Poistamme suurimman osan antamistasi henkilötiedoista heti, kun palvelut ovat lakanneet, ja henkilötiedot kierrätetään myös pois pitkäaikaisista varmuuskopioista 12 kuukauden välein. Säilytämme sähköpostilokeja tallenteena sopimuksestamme ja tarkoituksella käsitellä valituksia ja valvoa säädöstenmukaisuutta.

Jatkamme sinua koskevien rajoitettujen henkilötietojen (mukaan lukien tapahtumatietojen) säilyttämistä kymmenen vuotta kirjanpito-, pöytäkirjanpito- ja hallinnollisissa tarkoituksissa. Jos uskomme, että tietoja on syytä säilyttää kauemmin esimerkiksi kun asioista on kiistaa, säilytämme tietoja niin kauan kuin vaaditaan

Mitä oikeuksia sinulla on henkilötietojen suhteen

Haluamme varmistaa, että henkilötietosi ovat hallinnassasi, varmistamalla että ymmärrät seuraavat lailliset oikeutesi:

  • Tarjoamme sinulle pääsyn hallussamme oleviin sinua koskeviin henkilötietoihin, yleisesti maksutta.
  • Korjaamme henkilötietosi, jos ne ovat virheellisiä, vanhentuneita tai puutteellisia.
  • Lopetamme henkilötietojesi käytön suoramarkkinointiin ja profilointiin (joko tietyissä kanavissa tai kaikissa kanavissa).
  • Lopetamme kaiken suostumuspohjaisen henkilötietojen käsittelyn, jos peruutat suostumuksesi.

Jos haluat lisätietoja oikeuksistasi tai haluat harjoittaa niitä, yhteyshenkilösi on Gladys Ombu, Group Head of Privacy and Data Protection Officer; sähköpostiosoite privacy@essentra.com

Suojelemme henkilötietojasi varmistamalla, että tarkistamme henkilöllisyytesi ennen kuin jaamme tai toteutamme mitään antamaasi pyyntöä. Jos olet sallinut kolmannen osapuolen toimia puolestasi, pyydämme osapuolta todistamaan, että hänellä on lupa toimia puolestasi.

Miten hallitsemme henkilötietosi suoramarkkinoinnissa

Käytämme meille antamiasi henkilötietoja voidaksemme kertoa sinulle puhelimitse, sähköpostitse, faksilla tai postitse toiminnoista, joilla pidät tilisi aktiivisena, sinulle tarjotuista päivityksistä ja ostoskorissasi edelleen olevista tuotteista sekä mainostaaksemme sinulle tuotteitamme ja palveluitamme. Käytämme laillista intressiämme kertoaksemme sinulle tarjoamistamme tuotteista ja palveluista, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, jotka olet jo hankkinut tai joista olet kysellyt.

Saat aina tilaisuuden suostua siihen, että toimitamme sinulle markkinointiaineistoa, sekä kieltäytyä siitä. Voit napsauttaa "Peruuta tilaus" jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostiviestissä, ja voit muuttaa asetuksia ennen kuin avaat tilin tai kun kirjaudut tilillesi.

Koska valvojaan tulee ottaa yhteyttä

Jos et ole tyytyväinen mihinkään henkilötietojesi käyttöä koskevaan meille toimittamaasi pyyntöön saamaasi vastaukseen tai sinusta tuntuu siltä, että henkilötietojasi ei ole käsitelty oikein, sinulla on oikeus lähettää valitus valvojalle. Suomessa tämä on tietosuojavaltuutetun toimisto, jonka yhteystiedot ovat seuraavat:

Tietosuojavaltuutetun toimisto
P.O. Box 315
FIN-00181 Helsinki
Puh: +358 10 3666 700
Faksi: +358 10 3666 735
sähköposti: tietosuoja@om.fi
Sivusto: http://www.tietosuoja.fi/en/

Jos asut Suomen ulkopuolella, sinulla on oikeus lähettää valitus asuinmaasi asianmukaiselle tietosuojavaltuutetulle.

Miten meihin otetaan yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoistasi tai tästä käytännöstä, lähetä kysymykset Gladys Ombulle, Group Head of Privacy and Data Protection Officer, joka auttaa sinua mielellään:

Voit soittaa meille numeroon +44 (0) 1908 359100

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen privacy@essentra.com

Voit myös kirjoittaa meille osoitteeseen Avebury House, 201-249 Avebury Boulevard, Milton Keynes, Buckinghamshire, MK9 1AU, UK.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi, kun vierailet sivustoillamme. Niiden tarkoitus on tehostaa sivustojemme toimintaa sekä antaa sivuston omistajille tietoja sivuston toiminnasta. Tällä varmistetaan, että voit käyttää sivustojen toimintoja täysin.

Eväste voi mukauttaa sivustomme toiminnan tarpeisiisi, mieltymyksiisi ja siihen, mistä et pidä, keräämällä ja muistamalla personoitujen mieltymystesi tiedot. Eväste ei millään tavoin salli meidän käyttää tietokoneellasi olevia tiedostoja tai sinua koskevia tietoja lukuun ottamatta antamiasi tietoja ja sivustollamme suorittamiasi toimintoja.

Tiedämme, että ihmiset saattavat olla huolissaan evästeistä, mutta uskomme, että niiden asianmukaisen käytön molemminpuoliset hyödyt ovat vaivan arvoisia. Voit kuitenkin poistaa evästeet tietokoneeltasi milloin tahansa, ja tästä on ohjeet osoitteessa www.allaboutcookies.org.

Useimmat verkkoselaimet mahdollistavat useimpien evästeiden jonkinasteisen hallinnan selaimen asetuksilla. Lisätietoja evästeistä, mukaan lukien siitä, miten näet, mitä evästeitä käytetään, ja miten niitä hallinnoidaan ja estetään/poistetaan käytöstä, on osoitteessa www.allaboutcookies.org.

Lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä, on evästesivullamme.

Viimeksi päivitetty: Toukokuu 2018